October 11, 2023

Vacature planner / werkvoorbereider elektrotechniek service & installatie

Voel jij je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning incl. aansturing van onze Service & Installaties monteurs, ben jij een echte regelaar? Lees verder.

Onze Service & Installatie afdeling binnen Slagboom Vlaardingen richt zich met name op kleinschalige projecten binnen de elektrotechniek , van verbouwingen tot aan uitbreidingen , van planmatig onderhoud tot aan mutatieonderhoud  voor woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, aannemers, gemeenten, onderwijs- en zorg instellingen, bedrijfs- en kantoorgebouwen.

Een Service & Installatie afdeling van kaliber bestaande  uit een 20 -tal allround Servicemonteurs, welke dagelijks  “ en route “ zijn voor onze vaste opdrachtgevers in de regio.

Onze Service & Installatie afdeling beschikt tevens over een storingsdienst, welke het gehele jaar,  paraat staat na werktijd en in het weekend.

We werken met een compleet gedigitaliseerd ( Syntess) bonnen-systeem , en onze Servicemonteurs zijn real-time op afstand gekoppeld met onze service-desk dmv smart device ( I-pad)

Ter versterking van onze binnendienst Service & installatie  zijn wij op zoek naar een

PLANNER / WERKVOORBEREIDER - ELEKTROTECHNIEK

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om onze binnendienst Service & Installatie te komen versterken of weet je iemand die in dit functieprofiel past, reageer dan snel via info@slagboomvld.nl

Dus: voel jij je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning incl. aansturing  van onze Service  &  Installaties monteurs , ben jij een echte regelaar, team-player en hou je van elke dag afwisselende uitdagingen, dan ben jij de juiste kandidaat voor deze leuke kantoorfunctie .

Je bent aanspreekpunt voor opdrachtgevers  binnen onze Service & Installatie afdeling.

Je overlegt dagelijks met de klanten, bereidt de werkzaamheden voor , bestelt materialen en stuurt zelfstandig monteurs aan voor de projecten van de Service & Installatie afdeling.

Als PLANNER / WERKVOORBEREIDER maak je deel uit van ons hechte binnendienst-team Service- en installatie bestaande uit een 2-tal projectleiders en een collega werkvoorbereider

Kennis en ( praktijk ) ervaring met sterkstroom- en zwakstroominstallaties , alsmede administratieve en communicatieve vaardigheden zijn een pré.

WAT BIEDT SLAGBOOM VLAARDINGEN?

Een uitdagende binnendienst functie als Planner / Werkvoorbereider elektrotechniek binnen onze afdeling Service & Installatie bij een gezond en zelfstandig familiebedrijf met een omzet van ruim 7 miljoen euro op jaarbasis en… je krijgt er 60 fantastische leuke collega’s bij.

· Een net salaris per maand boven cao niveau;

· Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

· Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

· Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf ( verder) te ontwikkelen op het gebied van (installatie) techniek

NATUURLIJK VRAGEN WE OOK WAT VAN JOU!

Als Planner / Werkvoorbereider Service & Installatie afdeling ben je klantgericht, initiatiefrijk en een echte team-player .

Daarnaast vragen we van jou :

- ( minimaal ) in bezit van een diploma EMSI-elektrotechniek

- Tenminste 3 jaar ( aantoonbare ) werkervaring in de elektrotechniek

- je bent super klantgericht en communicatief sterk

- Tenminste rijbewijs B

- Een diploma VCA basisveiligheid

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Slagboom Vlaardingen Electrotechniek. Onze meer dan 60 enthousiaste medewerkers gaan elke dag op pad om onze gewaardeerde opdrachtgevers te ontzorgen en te bedienen op alle elektrotechnisch gebied, sinds 1985 een begrip in de regio ( en ook daarbuiten ).

Of het nu gaat om smart (Led) verlichting, brand -en ontruimingsinstallaties, inbraakbeveiliging, data en telefonie, camerasystemen, videofoon- en huistelefooninstallaties, geluidssystemen of de installatie van zonnepanelen. Bij ons bent u op het juiste adres : wij regelen en verzorgen het.

Met een gemiddelde jaaromzet van ruim 7 miljoen euro zijn wij een zeer ervaren speler in de markt. Dagelijks zijn wij actief in vele nieuwbouw- en renovatieprojecten , zoals scholen ,bedrijfs- en kantoorpanden, hotels , winkels , horeca en zorginstellingen. Daarnaast zijn we een zeer sterke en ervaren speler op het gebied van woningrenovaties, maar ook op het gebied van transformatieprojecten, zoals bijvoorbeeld die van bestaande gebouwen naar woningen.

Ook beschikken wij over een Service & Installatie afdeling die bestaat uit ruim 20 allround Servicemonteurs. Dagelijks zijn zij “ en route “ in de regio voor bonnenwerk & kleinschalige projecten. Onze Service & Installatie afdeling beschikt tevens over een storingsdienst , welke  365 dagen per jaar, 24 uur per dag paraat staat na werktijd en in het weekend