Voor elke vraag een passende oplossing

Terug naar over ons

Sinds de oprichting in 1985 door de heer Slagboom Senior biedt Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen voor elke vraag een passende oplossing.

Het was de visie van Slagboom Senior dat ontwerp, voorbereiding, uitvoering en nazorg integraal benaderd moest worden. Zodoende konden wij garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid afgestemd op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Het fundament was en is nog steeds kennis, vakmanschap en een brede kijk op elektrotechniek. Sinds de oprichting werken wij in opdracht van gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Een integrale benadering betekent ook zorg voor nazorg. Passend bij de visie van Slagboom Senior hebben wij een aparte afdeling opgezet voor Service & Installatie.

Destijds begonnen met ruim 30 vakkundige, ervaren en zelfstandige elektromonteurs verzorgen op locatie onderhoudswerkzaamheden of verhelpen storingen. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar staan onze specialisten klaar voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VVE’s, sportverenigingen maar ook voor particulieren.

Een hoge klanttevredenheid door passende oplossingen bij iedere vraag, daar doen wij het voor!

"Sinds 1985 garant voor kennis, kwaliteit en betrouwbaarbaarheid"

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek groeit. Daar zijn we blij mee, en daar zijn we trots op. Voor die groei hebben we mensen nodig. Mensen die enthousiast zijn over elektrotechniek en begrijpen dat techniek een betere toekomst biedt. Herken jij je hierin en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij de vacatures die we momenteel hebben en reageer. Misschien zijn we wel op zoek naar jou.