Duurzame oplossingen

Duurzaamheid gaat om het nemen van verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid nemen wij bij Slagboom Vlaardingen. Enerzijds door hetnemen van een reeks aan maatregelen binnen de eigen organisatie, anderzijdsdoor continu op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Op het gebied van duurzaamheid is er nog veel te winnen. Duurzaamheid heeftmeer en meer de aandacht bij het ontwerp en realisatie van nieuwbouw projecten.Maar juist bij bestaande bouw is er nog veel te doen.

Het verdienmodel voor duurzaamheid is gebaseerd op techniek. Juist met techniek maken wij samen met onze opdrachtgevers een betere toekomst. Waarmeekunt u de meeste energie en kosten besparen, en dus bijdragen aan een beteretoekomst? Aan welke richtlijnen moet u eigenlijk voldoen? Hoe past het verduurzamen van uw gebouwen in uw toekomstplannen?

Slagboom Vlaardingen staat u bij in het beantwoorden van deze vragen. Opbasis van onze kennis en ervaring adviseren wij onze opdrachtgevers metbetrekking tot het ontwerp en realisatie van verduurzaming. Zonnepanelen,oplaadstations, LED verlichtingsplannen; oplossingen zijn er volop.