Over ons

Een betere toekomst dankzij

Onze specialisatie

Voor elke vraag een passende oplossing

Het was de visie van Slagboom Sr. dat ontwerp, voorbereiding, uitvoering en nazorg integraal benaderd moest worden.

Lees meer

Grenzen verleggen

Om actueel, relevant en concurrerend te blijven zullen wij onze grenzen moeten verleggen.

Door techniek een betere toekomst

Met de ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid van gisteren én de technische innovaties van morgen creëren wij een betere toekomst.

Techniek heeft de toekomst

De komende jaren gaat er veel veranderen. Duurzame oplossingen, Internet of Things, meer veiligheid & Domotica.

Al ruim 36 jaar een begrip in de regio
(en ver daarbuiten)

Wij zijn Slagboom Vlaardingen Electrotechniek. Onze meer dan 60 enthousiaste medewerkers gaan elke dag op pad om onze gewaardeerde opdrachtgevers te ontzorgen en te bedienen op alle elektrotechnisch gebied.

Of het nu gaat om smart (Led) verlichting, brand -en ontruimingsinstallaties, inbraakbeveiliging, data en telefonie, camerasystemen, videofoon- en huistelefooninstallaties, geluidssystemen of de installatie van zonnepanelen. Bij ons bent u op het juiste adres; Wij regelen en verzorgen het.

Met een gemiddelde jaaromzet van ruim 7 miljoen Euro zijn wij  een zeer ervaren speler in de markt. Dagelijks zijn wij actief in vele nieuwbouw- en renovatieprojecten , zoals scholen ,bedrijfs- en kantoorpanden, hotels , winkels , horeca en zorginstellingen. Daarnaast zijn we een zeer sterke en ervaren speler op het gebied van woningrenovaties, maar ook op het gebied van transformatieprojecten, zoals bijvoorbeeld die van bestaande gebouwen naar woningen.

Ook beschikken wij over een serviceafdeling die bestaat uit ruim 20 allround Servicemonteurs. Dagelijks zijn zij ‘en route’ voor klussen als regulier onderhoud, reparatieverzoeken en storingen. Onze serviceafdeling is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag paraat.

In het kader van “meedenken en ontzorgen“ kunnen wij onze relaties volledig bedienen en adviseren door gebruik te maken van onze eigen ontwerp- en engineeringsafdeling, bestaande uit engineers, calculators, en tekenaars.

Al onze  projecten, groot of klein, worden voorbereid en begeleid door zeer ervaren en betrokken teams  van projectleiders, werkvoorbereiders en overige stafafdelingen. Dat doen we letterlijk van A tot Z om een optimaal proces van voorbereiding tot realisatie te kunnen bewerkstelligen.

Kortom: voor elke elektrotechnische klus moet je bij Slagboom Vlaardingen zijn. Niet voor niets voorsprong door techniek.

Ja, ik wil een voorsprong door techniek