Vastgoed en bouw

Onze zelfstandige elektromonteurs staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor planmatig onderhoud, mutatie werk en het verhelpen van storingen.

Uw bouw- en verbouwwensen vragen maatwerk. Binnen de vastgoed bouwketen varieert de vraag als gevolg van een diversiteit aan wensen en eisen door vastgoedeigenaren en gebruikers. Klantgericht bouwen is voor u de normaalste zaak van de wereld. Dat geldt ook voor Slagboom Vlaardingen. Als elektrotechnisch installatiebedrijf denken wij graag met u mee. Comfort, veiligheid, communicatie en duurzaamheid zijn daarbij essentieel.

Naast het bouwen, verbouwen en onderhouden van kantoren, scholen, verzorgingshuizen en industriƫle projecten heeft Slagboom Vlaardingen de kennis en ervaring voor elk bouwproject. Diverse retailers, sportverenigingen, gemeenten en musea hebben onze toegevoegde waarde reeds ervaren. Dankzij onze brede kijk op elektrotechniek en onze integrale benadering bieden wij u alle denkbare facetten van het vak. En omdat elke branche te maken heeft met zijn eigen regelgeving behandelen wij elk project als maatwerk.

Heeft u een bouw- of verbouwwens? U kunt bij Slagboom Vlaardingen terecht voor verlichting, licht- en krachtinstallaties, inbraakbeveiliging en camera bewaking, data en telefooninstallatie, toegangsbeveiliging, brandveiligheid en energie besparende oplossingen. Ook denken wij mee met het verduurzamen van gebouwen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ook op dit gebied veel toegevoegde waarde leveren. En dit is hard nodig want de grootste uitdagingen zien wij in het verduurzamen van bestaande gebouwen. U richt zich op het bouwproces en in samenwerking met Slagboom realiseren wij kwalitatief hoogwaardige oplossingen passend binnen het budget en planning.