MKB en industrie

Voor zowel nieuwbouw, het verduurzamen van uw pand, planmatig onderhoud of een incidentele storing; Slagboom Vlaardingen is dé partner voor het realiseren van de ideale werkplek.

Het MKB, de zakelijke dienstverlening en de industrie zijn belangrijke klanten. Niet alleen regionaal, maar ook landelijk bedienen wij onze klanten. Een veelzijdige markt waarbinnen wij ons profileren als integrale dienstverlener op het gebied van elektrotechnische installaties.

Wij werken vanuit een brede kijk op elektrotechniek en bieden een totaalpakket aan. Denk hierbij aan licht- en krachtinstallaties, verlichtingsinstallaties, noodverlichtingsinstallaties, data -, cai - en telefooninstallaties, computernetwerken, brandmeldsystemen, inbraakbeveiligingssystemen, toegangscontroles en camera bewakingssystemen.

Sinds de oprichting hebben wij veel ervaring met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties binnen deze veelzijdige markt. Door onze opdrachtgevers worden wij gewaardeerd omdat zij ervaren dat wij altijd zoeken naar slimme, innovatieve en passende oplossingen. Ook als het even moeilijk lijkt, handelen wij inventief.

Voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie, planmatig onderhoud of een incidentele storing staan onze vakbekwame elektromonteurs altijd voor u klaar. Wilt u de mogelijkheden onderzoeken om uw pand te verduurzamen. Een afspraak is zo gemaakt. Slagboom Vlaardingen denkt graag met u mee binnen de grenzen van uw budget en planning. Natuurlijk gaan wij er samen voor zorgen dat uw primaire proces zo min mogelijk wordt verstoord.

Wij hebben altijd een slimme, innovatieve en passende oplossing