Nieuwbouw & Renovatie

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen is gespecialiseerd in het nieuw bouwen of renoveren van praktisch alle soorten projecten , of het nu gaat om utiliteitswerken, scholen , politiebureaus, brandweerkazernes , winkels , hotels , horeca of bedrijfsgebouwen, ben ons bent u aan het juiste adres.

De medewerkers van Slagboom Vlaardingen beschikken over een schat aan kennis en ervaring dus ook voor complexere projecten kunt u bij ons terecht . Wij verzorgen de gehele elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheersystemen, domotica-oplossingen, beveiligingsinstallaties en datanetwerken. Wij werken voor onder meer bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Bouwen is een complex vak en om relevant te blijven zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen om onze dienstverlening af te stemmen op alle hedendaagse en toekomstige wensen en eisen. Zo maken wij gebruik van innovatieve technieken en bouwsystemen zoals LEAN en BIM, om samen met onze opdrachtgevers al in een vroeg stadium de beste werkwijze te bepalen.

Onze eigen ontwerp- en ontwikkelafdeling maakt gebruik van AUTO- CAD-tekensystemen en ons bedrijfsbureau is in staat voor u een compleet plan te engineeren en te adviseren

Ook het werken met 3-D BIM ontwerpen – en modeleren is bij ons tekstbureau volledig ingevoerd en leidt tot een betere inzichten , optimale visualisering van uw gebouw

Bij Slagboom Vlaardingen streven we continu naar een zo efficiënt mogelijk proces. Zo hebben we onze werkwijze geautomatiseerd, waardoor het afspreken, plannen én uitvoeren van werkzaamheden gestroomlijnd verlopen. Een adequate denkwijze hierbij vormt LEAN bouwen. Door alle werkzaamheden optimaal op elkaar af te stemmen, stijgt de kwaliteit van het proces en van het eindresultaat en wordt het risico op verspilling geminimaliseerd. Een kortere bouwtijd, minder faalkosten, minder klachten en minder opleverpunten zijn hiervan het gevolg.