Data (UTP) netwerken

Slagboom Vlaardingen helpt u bij het verbeteren van uw bereikbaarheid, korte communicatielijnen en snelle verbindingen.

Een betrouwbaar datanetwerk is vandaag de dag essentieel voor communicatie en is de onmisbare schakel voor alarmering en de opvolging van beveiligingssystemen.

Slagboom Vlaardingen helpt u bij het verbeteren van uw bereikbaarheid, korte communicatielijnen en snelle verbindingen. Hiermee optimaliseert u uw communicatie en creëert u tevens een optimale werking van de systemen voor maximale veiligheid.

De vakspecialisten van Slagboom helpen u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een kwalitatief en betrouwbaar datanetwerk passend bij uw specifieke wensen en eisen. Wij bieden data oplossingen voor gemeenten, instellingen en bedrijven

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Heb je zin om onze Service afdeling, bestaande uit een leuk team van 24 collega’s, te komen versterken of weet je iemand die in dit functie profielpast, reageer dan snel.

Als zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (woonhuisinstallaties) ben je dagelijks bezig met onderhoudswerkzaamheden in bestaande woningen, alsmede aanpassingen en uitbreiden van woonhuisinstallaties, zoals keuken-toilet en badkamer renovaties voor woningbouwcorporaties hier in de regio en weet de klant op locatie volledig te ontzorgen.