Service & Installatie

Slagboom Vlaardingen heeft zich op het vlak van de kleine klus, planmatig onderhoud, mutatieonderhoud en reparaties bewezen tot een betrouwbare partner voor woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, aannemers, gemeenten en bedrijven. Ook particulieren kunnen op onze serviceafdeling bouwen.

Wij beschikken over een compleet gedigitaliseerd bonnen-systeem , en onze servicemonteurs zijn realtime op afstand gekoppeld met onze service-desk dmv smart device ( I-pad)

Ook zijn al onze Service auto’s voorzien van een GPRS-volg systeem, zodat helder inzicht hebben, wie waar onderweg is, en zodoende snel kunnen schakelen over de te verwachte aankomsttijd bij u als klant

Daarnaast beschikken we over expertise en ervaring in het aanleggen en onderhouden van toegangscontrolesystemen zoals intercom- en videofooninstallaties, branddetectie- en beveiligingssystemen. Installatiebedrijf Slagboom onderscheidt zich door haar snelle, efficiënte en kwalitatieve service. Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 365 beschikbaar waardoor wij u daadkrachtig en dus klantgericht van dienst kunnen zijn. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van service en onderhoud voldoen we aan alle kwaliteitseisen die door verschillende certificeringsinstellingen worden gesteld.