Woning corporaties

Onze zelfstandige elektromonteurs staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor planmatig onderhoud, mutatie werk en het verhelpen van storingen.

Verenigingen van Eigenaren, zakelijke huurders of bewoners, u streeft naar een hoge tevredenheid onder uw gebruikers. Bij Slagboom Vlaardingen bent u aan het juiste adres voor elektrotechnische kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook ondersteunen wij uw wensen met betrekking tot het verduurzamen van uw gebouwen.

Van videofooninstallaties tot beveiligingsinstallaties voor brand, inbraak of ontruiming en verduurzaming door middel van LED verlichting en zonnepanelen, onze zelfstandige elektromonteurs staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor planmatig onderhoud, mutatie werk en het verhelpen van storingen. Door het toepassen van slimme domotica technieken maken wij ook het mogelijk voor de ouder wordende bevolking om ook op latere leeftijd zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Met onze complete dienstverlening voorkomen wij uw kopzorgen en nemen wij u het werk uit handen. Samen met Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen houdt u uw gebruikers tevreden.