Toegang controle

Voor het beveiligen van uw gebouw is toegangscontrole een essentieel onderdeel. Toegangscontrole kan elektronisch worden georganiseerd, al dan niet met beheers mogelijkheden op afstand. Toegangscontrole kan bescherming bieden tegen diefstal, vandalisme, persoonlijk geweld en toe-eigenen van vertrouwelijke gegevens.

De toepassingsmogelijkheden zijn groot: zo kunt u personen tijdens bepaalde uren de toegang tot bepaalde ruimtes ontzeggen of daarvoor juist autoriseren. U kunt werktijden van medewerkers registreren met een effectief controlesysteem en bij calamiteiten is duidelijk wie zich in het pand bevindt, zodat gericht actie kan worden ondernomen.

Installatiebedrijf Slagboom ontwerpt, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen zoals slagbomen, poorten en controlesystemen die allemaal op afstand zijn te bedienen en op elk niveau zijn te beveiligen: met een gewone spreek-luisterverbinding, met pasjes die beperkt in plaats en tijd toegang verlenen, met irisscans of gezichtsherkenning. Door een koppeling te maken met facilitaire systemen maken we het zelfs mogelijk om automatisch het licht aan te doen en bijvoorbeeld de luchtbehandelingsinstallatie te starten in de ruimtes waar de bezoeker moet zijn.