Zorg- en onderwijs instellingen

Onderhoud of een verbouwing voeren wij zo geruisloos en zo snel mogelijk uit zodat uw dagelijkse proces zo min mogelijk wordt verstoord.

Slagboom Vlaardingen staat al jaren goed bekend als partner voor organisaties in de gezondheidszorg en het onderwijs. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; zorg- en onderwijsinstellingen die kiezen voor Slagboom Vlaardingen, kiezen voor een brede kijk op elektrotechniek en voor een partner die begrijpt dat haar opdrachtgevers alle aandacht nodig heeft voor het primaire proces. Zodoende leveren wij toegevoegde waarde.

Kwalitatieve en betrouwbare elektrotechnische systemen zijn uiterst belangrijk binnen de zorg en het onderwijs. Slagboom Vlaardingen draagt eraan bij dat zorg- en onderwijsinstellingen goed kunnen functioneren. Wij maken ons sterk voor optimale voorzieningen en hebben dat al bewezen door de realisatie van verschillende scholen, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Ook voor zorg- en onderwijsinstellingen is Slagboom Vlaardingen een betrouwbare partner voor advies, ontwerp en realisatie van uw elektrotechnische installatie.

Wij werken vanuit een integrale kijk op elektrotechniek en bieden een totaalpakket aan. Denk hierbij aan licht- en krachtinstallaties, verlichtingsinstallaties, noodverlichtingsinstallaties, data en telefooninstallaties, computernetwerken, brandmeldsystemen, toegangscontrole en camera bewakingssystemen.

Wij hebben veel zorg- en onderwijsinstellingen als klant omdat wij weten wat voor u belangrijk is. Onderhoud of een verbouwing voeren wij zo geruisloos en zo snel mogelijk uit zodat uw dagelijkse proces zo min mogelijk wordt verstoord.

Onderhoud of een verbouwing voeren wij zo geruisloos en zo snel mogelijk uit zodat uw dagelijkse proces zo min mogelijk wordt verstoord.