Beveiliging-installaties

Slagboom Vlaardingenheeft alle kennis in huis om alle beveiligingssystemen te monteren dan wel tekeuren en te onderhouden.

Comfort wordt mede bepaald door een gevoel van veiligheid. Of het nu gaat om uw gasten, klanten, medewerkers, zakelijke huurders of bewoners, voor iedereen is veiligheid belangrijk.

Slagboom Vlaardingen heeft alle kennis in huis om alle beveiligingssystemen te monteren dan wel te keuren en te onderhouden. Uitvoering geschiedt door gekwalificeerde beveiligingsmonteurs op basis van een advies wat voldoet aan de geldende normen en eisen. Uw veiligheid is ons een zorg.

U kunt bij ons terecht voor noodverlichting, ontruiming installatie, brandmelding installaties, inbraakbeveiliging installaties en camera toezicht.

Onze producten zijn in de regel op IP-basis, waardoor monitoring en beheer ook op afstand te beheren is , alsmede voor de klant op een smartphone of tablet in te zien is , zodat u altijd op ieder gewenst moment inzicht hebt in uw systemen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Heb je zin om onze Service afdeling, bestaande uit een leuk team van 24 collega’s, te komen versterken of weet je iemand die in dit functie profielpast, reageer dan snel.

Als zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (woonhuisinstallaties) ben je dagelijks bezig met onderhoudswerkzaamheden in bestaande woningen, alsmede aanpassingen en uitbreiden van woonhuisinstallaties, zoals keuken-toilet en badkamer renovaties voor woningbouwcorporaties hier in de regio en weet de klant op locatie volledig te ontzorgen.