Grenzen verleggen

Terug naar over ons

In 2000 heeft de huidige directeur eigenaar, Hans Slagboom, de zoon van de oprichter, het bedrijf overgenomen. Onder de slagvaardige leiding van Hans is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met ruim 60 medewerkers die bekend staat om de goede dingen.

Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek heeft alle disciplines in huis om elke opdracht – van idee, advies, ontwerp, uitvoering tot en met nazorg – vakkundig uit te voeren binnen de randvoorwaarden van budget en planning. De moderne bouwmethodieken zoals 3D- BIM en LEAN bouwen zijn binnen Slagboom Vlaardingen snel geïmplementeerd want als organisatie willen wij ons aanpassen aan de markt, de ontwikkelingen en gebruik makend van moderne middelen. Om actueel, relevant en concurrerend te blijven zullen wij onze grenzen moeten verleggen.

Opdrachtgevers zoals bouwbedrijven, woningcorporaties en vastgoedeigenaren vertrouwen inmiddels op de toegevoegde waarde die wordt geleverd. Met alle elektrotechnische disciplines, kennis en ervaring onder één dak neemt Slagboom Vlaardingen de verantwoordelijkheid voor een eindresultaat wat haar opdrachtgevers tevreden stelt. Daar doen wij het nog steeds voor!

"Sinds 1985 garant voor kennis, kwaliteit en betrouwbaarbaarheid"

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek groeit. Daar zijn we blij mee, en daar zijn we trots op. Voor die groei hebben we mensen nodig. Mensen die enthousiast zijn over elektrotechniek en begrijpen dat techniek een betere toekomst biedt. Herken jij je hierin en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij de vacatures die we momenteel hebben en reageer. Misschien zijn we wel op zoek naar jou.