Door techniek een betere toekomst

Terug naar over ons

Naast energiebesparing met duurzame ledverlichtingsoplossing en de invulling van zonnepanelen installaties , alsmede de integratie van DALI-en KNX domotica (gebouwautomatisering), alsmede het integraal ontwerpen en visualisering 3-D BIM model tekeningen, gaat de komende jaren een belangrijke groeimarkt worden.

De vergrijzing en de steeds hogere eisen die woonconsumenten stellen aan luxe, comfort en veiligheid zijn hierbij een impuls. Nieuwe doorbraken als Internet of Things zullen versneld tot marktvraag leiden. Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen speelt in op deze ontwikkelingen. De veranderende markt vraagt om innovatieve oplossingen want juist innovatie kan bijdragen aan meer comfort.

Of het nu gaat over duurzame oplossingen, meer veiligheid door brand meld- of alarminstallaties of meer gemak door het bedienen van gordijnen, zonneschermen en verlichting met bedieningsgemak en inzicht op afstand, het zijn innovatieve ontwikkelingen die bijdragen aan ons comfort. Met techniek bouwen wij dus aan een betere toekomst.

Inventief en innovatief denken en handelen zit in het DNA van Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen. Wij zoeken altijd naar nieuwe uitdagingen en oplossingen omdat wij ons beseffen dat we daarmee aan de klantvraag van morgen kunnen voldoen. Met de ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid van gisteren én de technische innovaties van morgen creëren wij een betere toekomst voor onze opdrachtgevers, voor bewoners en voor onze medewerkers.

"Comfort en innovatie"

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Installatiebedrijf Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek groeit. Daar zijn we blij mee, en daar zijn we trots op. Voor die groei hebben we mensen nodig. Mensen die enthousiast zijn over elektrotechniek en begrijpen dat techniek een betere toekomst biedt. Herken jij je hierin en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij de vacatures die we momenteel hebben en reageer. Misschien zijn we wel op zoek naar jou.