Bowlingbaan & Resto Lounge bar

Slagboom Vlaardingen is in bouwteam gevraagd me te denken om hier een technisch hoogstandje te realiseren, en met trost hebben wij hier werkelijk alles uit de kast getrokken.

In Bergen op Zoom is een van de mooiste bowlingbanen van Nederland gerealiseerd. Slagboom Vlaardingen is in bouwteam gevraagd me te denken om hier een technisch hoogstandje te realiseren, en met trost hebben wij hier werkelijk alles uit de kast getrokken, waarbij we naast alle E-installaties het daligestuurde verlichtingsconcept gekoppeld hebben aan de scoreborden, alsmede de geluidsinstallatie.

Een technisch hoogstandje, waarbij de beleving van bowlen & loungen werkelijk uniek is geworden en in alle settings via een iPad te configureren zijn

Reflectie

Bowling en Resto-Lounge Bergen op Zoom is een gezellig en attractief bowlingcentrum in Bergen op Zoom waar je naast bowlen ook kunt darten, poolbiljarten en gezellig een biertje of wijntje kunt drinken. Bowlen is en blijft een leuk uitje voorjong en oud. Een leuke bezigheid voor een gezellige dag met vrienden, familie, collega’s of voor een kinderfeestje. Bowlen bij Bowling en Resto-Lounge Bergenop Zoom is een leuke beleving! Onze 12 witte moderne bowlingbanen zijn voorzien van speciale LED-verlichting die garant staat voor fantastische kleureffecten met daarbij speciale audio en video.