Project

Bowlingbaan & Resto Lounge bar

Slagboom Vlaardingen is in bouwteam gevraagd me te denken om hier een technisch hoogstandje te realiseren, en met trost hebben wij hier werkelijk alles uit de kast getrokken.

In Bergen op Zoom is een van de mooiste bowlingbanen van Nederlandgerealiseerd. Slagboom Vlaardingen is in bouwteam gevraagd me te denken om hiereen technisch hoogstandje te realiseren, en met trost hebben wij hier werkelijkalles uit de kast getrokken, waarbij we naast alle E-installaties het daligestuurde verlichtingsconcept gekoppeld hebben aan de scoreborden, alsmede degeluidsinstallatie.

Een technisch hoogstandje, waarbij de beleving van bowlen & loungenwerkelijk uniek is geworden en in alle settings via een I-pad te configurerenzijn

Reflectie

Bowling enResto-Lounge Bergen op Zoom is een gezellig en attractief bowlingcentrum inBergen op Zoom waar je naast bowlen ook kunt darten, poolbiljarten en gezelligeen biertje of wijntje kunt drinken. Bowlen is en blijft een leuk uitje voorjong en oud. Een leuke bezigheid voor een gezellige dag met vrienden, familie,collega’s of voor een kinderfeestje. Bowlen bij Bowling en Resto-Lounge Bergenop Zoom is een leuke beleving! Onze 12 witte moderne bowlingbanen zijn voorzienvan speciale LED-verlichting die garant staat voor fantastische kleureffectenmet daarbij speciale audio en video.

Reageer direct

Techniek, heden en toekomst

Updates