Landal Beach Villa's - Hoek van Holland

Installatie en infrastructuur in de 74 stuks unieke strandhuisjes.

Slagboom Vlaardingen heeft in opdracht van Invesstin CV en Dutch Coast de opdracht gekregen om de volledige installatie en infrastructuur te verzorgen inde 74 stuks unieke strandhuisjes aan zee , in het mooie en bijna altijd zonnige Hoek van Holland.

Naast de energievoorzieningen dmv 2 stuks grote stedin-verdeelstations ,zijn alle woningen voorzien van de benodigde E-installaties, alsmede eendata-netwerk voor inbraak beveiliging, telefonie en smart TV systeem

Over Landal

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? De strandhuizen van Landal Beach Villa's Hoek van Holland vormen alle seizoenen de perfecte thuisbasis voor een plezierige vakantie. De gezellige paviljoens van Hoek van Holland bevinden zich op loopafstand en het ‘Hoekse’ strand biedt tal van watersportmogelijkheden zoals golf- en kitesurfen. Maak een lange strandwandeling langs de Zuid-Hollandse kust of fiets door de duinen richting Scheveningen. Historische steden als Rotterdam, Den Haag en Delft bevinden zich op steenworpafstand. Met de vele winkels, musea en restaurants ideaal voor een stedentrip. En tussen al die steden ligt het zo typerende Hollandse landschap van polders en kassen. Maar het is toch vooral het strand waar het om draait. Of u nu de eerste warme lentestralen in uw gezicht wilt voelen, liefhebber bent van zwoele zomeravonden of na een wandeling in de winterse vrieskou uitkijkt naar heerlijk kop chocolademelk: het strand boeit altijd. Waar wacht u nog op?