Project

Landal Beach Villa's - Hoek van Holland

Installatie en infrastructuur in de 74 stuks unieke strandhuisjes.

Slagboom Vlaardingen heeft in opdracht van Invesstin CV en Dutch Coast deopdracht gekregen om de volledige installatie en infrastructuur te verzorgen inde 74 stuks unieke strandhuisjes aan zee , in het mooie en bijna altijd zonnigeHoek van Holland.

Naast de energievoorzieningen dmv 2 stuks grote stedin-verdeelstations ,zijn alle woningen voorzien van de benodigde E-installaties, alsmede eendata-netwerk voor inbraak beveiliging, telefonie en smart TV systeem

Over Landal

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? Destrandhuizen van Landal Beach Villa's Hoek van Holland vormen alle seizoenen deperfecte thuisbasis voor een plezierige vakantie. De gezellige paviljoens vanHoek van Holland bevinden zich op loopafstand en het ‘Hoekse’ strand biedt talvan watersportmogelijkheden zoals golf- en kitesurfen. Maak een langestrandwandeling langs de Zuid-Hollandse kust of fiets door de duinen richtingScheveningen. Historische steden als Rotterdam, Den Haag en Delft bevinden zichop steenworpafstand. Met de vele winkels, musea en restaurants ideaal voor eenstedentrip. En tussen al die steden ligt het zo typerende Hollandse landschapvan polders en kassen. Maar het is toch vooral het strand waar het om draait.Of u nu de eerste warme lentestralen in uw gezicht wilt voelen, liefhebber bentvan zwoele zomeravonden of na een wandeling in de winterse vrieskou uitkijktnaar heerlijk kop chocolademelk: het strand boeit altijd. Waar wacht u nog op?

Reageer direct

Techniek, heden en toekomst

Updates