Nieuws

Maassluis is een icoon rijker

In alle hotelkamers is de led-verlichting, op basis van KNX en Dali, zeer makkelijk te regelen en te besturen. Ook voor de overige ruimtes in het hotel creëerde Slagboom diverse licht-scenes

Een historisch pand in Maassluis is onlangs getransformeerd tot een luxehotel. Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek maakte een ‘smart building’ vanHotel Maassluis. Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek heeft veel expertise ophet gebied van hotels, al is het maar omdat ze al jaren de huisinstallateurzijn van het Delta Hotel. Onder andere daardoor kreeg Slagboom Vlaardingen devraag om de elektrotechniek te realiseren van het gloednieuwe Hotel Maassluis.

In alle hotelkamers is de led-verlichting, op basis van KNX en Dali, zeermakkelijk te regelen en te besturen. Ook voor de overige ruimtes in het hotelcreëerde Slagboom diverse licht-scenes. Slagboom Vlaardingen koos bij deuitvoering voor een samenwerking met de system integrators van FMJ Group. Metdeze specialisten heeft Slagboom vaker naar tevredenheid samengewerkt.

Na een voorbereiding van 6maanden en een uitvoeringsperiode van 10 maanden mag het resultaat er wezen.Begin deze maand opende Hotel Maassluis zijn deuren.

ikv lid slagboom zet hotel maassluis in schijnwerpers

hotel maassluis wordt smart building

Reageer direct

Techniek, heden en toekomst

Updates