Maassluis is een icoon rijker

In alle hotelkamers is de led-verlichting, op basis van KNX en Dali, zeer makkelijk te regelen en te besturen. Ook voor de overige ruimtes in het hotel creëerde Slagboom diverse licht-scenes

Een historisch pand in Maassluis is onlangs getransformeerd tot een luxehotel. Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek maakte een ‘smart building’ van Hotel Maassluis. Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek heeft veel expertise op het gebied van hotels, al is het maar omdat ze al jaren de huisinstallateur zijn van het Delta Hotel. Onder andere daardoor kreeg Slagboom Vlaardingen de vraag om de elektrotechniek te realiseren van het gloednieuwe Hotel Maassluis.

In alle hotelkamers is de led-verlichting, op basis van KNX en Dali, zeer makkelijk te regelen en te besturen. Ook voor de overige ruimtes in het hotel creëerde Slagboom diverse licht-scenes. Slagboom Vlaardingen koos bij de uitvoering voor een samenwerking met de system integrators van FMJ Group. Met deze specialisten heeft Slagboom vaker naar tevredenheid samengewerkt.

Na een voorbereiding van 6 maanden en een uitvoeringsperiode van 10 maanden mag het resultaat er wezen. Begin deze maand opende Hotel Maassluis zijn deuren.

IKV lid slagboom zet hotel Maassluis in schijnwerpers

hotel Maassluis wordt smart building