Project Purmerhoek

Het kolossale flatgebouw de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel, met totaal 504 woningen, krijgt een flinke opknapbeurt.

Het kolossale flatgebouw de Purmerhoek in Capelle aan den IJssel, met totaal 504 woningen, krijgt een flinke opknapbeurt. Bewoners kunnen nieuwe toiletten, badkamers en keukens verwachten. Ook de buitenkant van het gebouw krijgt een upgrade, alsmede een nieuw videofoon systeem voor alle bewoners.

Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek is gespecialiseerd in het nieuw bouwen of renoveren van praktisch alle soorten projecten , of het nu gaat om utiliteitswerken, scholen , politiebureaus, brandweerkazernes , winkels , hotels , horeca of bedrijfsgebouwen, ben ons bent u altijd aan het juiste adres. Ook op het gebied van Flatrenovaties zijn wij geen onbekende “speler “ en zijn wij trots als vaste Co-Maker van Era-Smit bij dit mooie project Purmerhoek te zijn betrokken als E-Installateur.

Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek beschikt over een schat aan kennis en ervaring dus voor ieder projecten kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen de gehele elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheersystemen, domotica-oplossingen, beveiligingsinstallaties , camerasystemen, datanetwerken en zonnepanelen ( PV) –installaties

Powered by Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek En dat alles onder ons motto “ Door techniek een betere toekomst