Project

Roobol woonwinkels - Ook vele Roobol vestigingen zijn onder onze hoede

Als huisinstallateur verricht Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek in alle Roobol filialen de Elektra en verlichtingsinstallaties.

Als huisinstallateur verricht Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek in alleRoobol filialen de Elektra en verlichtingsinstallaties. Slogan van Roobol is indit geval zeer toepasselijk. “samen maken we er wat moois van”. Of het nu gaatom een interne verbouwing of een nieuwe winkel, wij maken er elke keer weeriets moois van …

Over de locatie(s)

Roobol is specialist op het gebied van vloeren, gordijnen en zonwering.Laat u in één van onze moderne winkels inspireren en adviseren over laminaat,parket, tapijt, vinyl, pvc-vloeren, gordijnen, vitrages en zonwering. Al ruim71 jaar staat Roobol bekend om de kwaliteit en service op het gebied vanwoninginrichting. Dat kunt u uiteraard nog steeds van ons verwachten. De bestekwaliteit met de laagste prijsgarantie. Profiteer van onze unieke service zoals‘gratis gelegd’, ‘gratis vakkundig plaatsen’ of ‘gratis op maat gemaakt’.

We heten u graag van harte welkom in één van onze winkels! Kijk voor meerinformatie en onze winkel bij u in de buurt op www.roobol.com.

Reageer direct

Techniek, heden en toekomst

Updates