Roobol woonwinkels - Ook vele Roobol vestigingen zijn onder onze hoede

Als huisinstallateur verricht Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek in alle Roobol filialen de Elektra en verlichtingsinstallaties.

Als huisinstallateur verricht Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek in alle Roobol filialen de Elektra en verlichtingsinstallaties. Slogan van Roobol is in dit geval zeer toepasselijk. “samen maken we er wat moois van”. Of het nu gaat om een interne verbouwing of een nieuwe winkel, wij maken er elke keer weer iets moois van …

Over de locatie(s)

Roobol is specialist op het gebied van vloeren, gordijnen en zonwering. Laat u in één van onze moderne winkels inspireren en adviseren over laminaat, parket, tapijt, vinyl, pvc-vloeren, gordijnen, vitrages en zonwering. Al ruim71 jaar staat Roobol bekend om de kwaliteit en service op het gebied van woninginrichting. Dat kunt u uiteraard nog steeds van ons verwachten. De beste kwaliteit met de laagste prijsgarantie. Profiteer van onze unieke service zoals ‘gratis gelegd’, ‘gratis vakkundig plaatsen’ of ‘gratis op maat gemaakt’.

We heten u graag van harte welkom in één van onze winkels! Kijk voor meer informatie en onze winkel bij u in de buurt op www.roobol.com.