Vacature chef-monteur en/of leidinggevend monteur elektrotechniek

Als chef-monteur en/of leidinggevend monteur in de elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor de montage van de binnen de projecten voorkomende elektrotechnische installaties.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om onze projectafdeling te komen versterken of weet je iemand die in dit functie profiel past, reageer dan snel via info@slagboomvld.nl

Als chef-monteur en/of leidinggevend monteur in de elektrotechniek ben jj verantwoordelijk voor de montage van de binnen het project voorkomende elektrotechnische installaties. Je coördineert de werkzaamheden, oefent toezicht uit, geef je leiding aan je eigen team van monteurs en ben jij de spil in het web van je eigen projecten .

Als chef monteur of leidinggevend monteur voer je regelmatig overleg met de overige bouwpartners. Daarnaast bewaak jij de planning en communiceer je met je directe projectleider over de voorgang van het werk

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om onze Slagboom-projecten- afdeling te komen versterken of weet je iemand die in dit functie profiel past, reageer dan snel!

Wat biedt Slagboom Vlaardingen?

Een uitdagende functie bij een gezond en zelfstandig familiebedrijf met een omzet van ruim 7 miljoen euro op jaarbasis en wordt je deelgenoot van meer dan 60 fantastische leuke collega’s

· Een net salaris per maand boven cao niveau

· Je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

· een bedrijfswagen voor woon-werk verkeer

· Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars via onze collectieve ziektekostenverzekering

· Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, uiteraard op het gebied van (installatie) techniek

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Als chef monteur en/ of leidinggevend monteur elektrotechniek (allround) ben je klantgericht, initiatiefrijk en een echte teamplayer .

Daarnaast vragen we van jou

· Een afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek

· Tenminste 5 jaar werkervaring in de installatietechniek waarvan tenminste 3 jaar in een vergelijkbare functie

· Aantoonbare ervaring in het leidinggeven van projecten

· Tenminste rijbewijs B

· Een diploma VCA basisveiligheid

Wie zijn wij?

Wij zijn Slagboom Vlaardingen Elektrotechniek. Onze meer dan 60 enthousiaste medewerkers gaan elke dag op pad om onze gewaardeerde opdrachtgevers te ontzorgen en te bedienen op alle elektrotechnisch gebied.

Of het nu gaat om smart (Led) verlichting, brand -en ontruimingsinstallaties, inbraakbeveiliging, data en telefonie, camerasystemen, videofoon- en huistelefooninstallaties, geluidssystemen of de installatie van zonnepanelen. Bij ons bent u op het juiste adres; Wij regelen en verzorgen het.

Met een gemiddelde jaaromzet van ruim 7 miljoen Euro zijn wij een zeer ervaren speler in de markt. Dagelijks zijn wij actief in vele nieuwbouw- en renovatieprojecten , zoals scholen ,bedrijfs- en kantoorpanden, hotels , winkels , horeca en zorginstellingen. Daarnaast zijn we een zeer sterke en ervaren speler op het gebied van woningrenovaties, maar ook op het gebied van transformatieprojecten, zoals bijvoorbeeld die van bestaande gebouwen naar woningen.

Ook beschikken wij over een serviceafdeling die bestaat uit ruim 20 allround Servicemonteurs. Dagelijks zijn zij ‘en route’ voor klussen als regulier onderhoud, reparatieverzoeken en storingen. Onze serviceafdeling is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag paraat.