Vacature zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (allround en/of woonhuisinstallaties)

Bij ons ben je dagelijks bezig met onderhoudswerkzaamheden in bestaande woningen, alsmede aanpassingen en uitbreiden van woonhuisinstallaties, zoals keuken-toilet en badkamerrenovaties.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om onze Service afdeling, bestaande uit een leuk team van ruim 20 collega’s, te komen versterken of weet je iemand die in dit functie profiel past, reageer dan snel via info@slagboomvld.nl

Als zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (allround en/of woonhuisinstallaties) ben je dagelijks bezig met onderhoudswerkzaamheden in bestaande woningen, alsmede aanpassingen en uitbreiden van woonhuisinstallaties , zoals keuken-toilet en badkamerrenovaties voor woningbouwcorporaties hier in de regio en weet de klant op locatie volledig te ontzorgen.

Kennis en ervaring met sterkstroominstallaties alsmede zwakstroominstallaties is een pré.

Dus; voel jij je verantwoordelijk voor service en onderhoud aan elektrotechnische installaties in het woningbouwsegment en hou je van elke dag afwisselende uitdagingen, dan ben jij de juiste Servicemonteur voor ons bedrijf.

Ben je bereid om periodieke storingsdienst te willen draaien? Wacht dan niet langer, en solliciteer meteen vandaag op deze vacature via onderstaande knop en wie weet ben jij de nieuwe bestuurder van deze schitterde serviceauto

Wat biedt Slagboom Vlaardingen?

Een uitdagende functie als zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (all round en/of woonhuisinstallaties) bij een gezond en zelfstandig familiebedrijf met een omzet van ruim 7 miljoen euro op jaarbasis en wordt je deelgenoot van meer dan 60 fantastische leuke collega’s

· Een net salaris per maand boven cao niveau;

· Je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

· Een bedrijfswagen voor woon-werk verkeer

· Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars via onze collectieve ziektekostenverzekering;

· Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, uiteraard op het gebied van (installatie) techniek

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Als zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (allround en/of woonhuisinstallaties) ben je klantgericht, initiatiefrijk en een echte team player .

Daarnaast vragen we van jou

· ( minimaal ) in bezit van een diploma EMSI-elektrotechniek

· Tenminste 3 jaar werkervaring in de elektrotechniek

· Aantoonbare ervaring ben je super klantgericht en communicatief sterk

· Tenminste rijbewijs B

· Een diploma VCA basisveiligheid

Wie zijn wij?

Wij zijn Slagboom Vlaardingen Electrotechniek. Onze meer dan 60 enthousiaste medewerkers gaan elke dag op pad om onze gewaardeerde opdrachtgevers te ontzorgen en te bedienen op alle elektrotechnisch gebied.

Of het nu gaat om smart (Led) verlichting, brand -en ontruimingsinstallaties, inbraakbeveiliging, data en telefonie, camerasystemen, videofoon- en huistelefooninstallaties, geluidssystemen of de installatie van zonnepanelen. Bij ons bent u op het juiste adres; Wij regelen en verzorgen het.

Met een gemiddelde jaaromzet van ruim 7 miljoen Euro zijn wij een zeer ervaren speler in de markt. Dagelijks zijn wij actief in vele nieuwbouw- en renovatieprojecten , zoals scholen ,bedrijfs- en kantoorpanden, hotels , winkels , horeca en zorginstellingen. Daarnaast zijn we een zeer sterke en ervaren speler op het gebied van woningrenovaties, maar ook op het gebied van transformatieprojecten, zoals bijvoorbeeld die van bestaande gebouwen naar woningen.

Ook beschikken wij over een serviceafdeling die bestaat uit ruim 20 allround Servicemonteurs. Dagelijks zijn zij ‘en route’ voor klussen als regulier onderhoud, reparatieverzoeken en storingen. Onze serviceafdeling is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag paraat.